گفت وگو با محمدرضا گلزار،به بهانه انتخاب در نظر سنجي سايت باني فيلم

444
گلزار :طرف مردم ایستاد ه ام
بانی فیلم آنلاین:گروه سينماي ايران-عليرضا پورصباغ: مروري به فيلم هاي كارنامه محمدرضا گلزار نشان دهنده اين نكته است كه اغلب اين آثار با توفيق تجاري مواجه شده اند. در واقع گلزار يكي از چهره هاي برتر اقتصاد سينماي در يك دهه اخير است . بازيگري كه مردم دوستش داشته اند و به خاطر اين علاقه حتي به تماشاي فيلم هاي معمولي اش نيز نشسته اند. خيلي ها در آرزوی رسيدن به جايگاه سوپراستاري در سينما تلاش كردند وعده اي هم متوهم شدند كه چنين جايگاهي دارند .در مورد گلزار اما به نظر مي سد هم اتفاق نظر دارند كه او سوپر استاري موفق و محبوب است. بعد از نظر سنجي جنجالي در سايت روزنامه باني فيلم که ميان 12 بازيگر انجام شد محمدرضا گلزار توانست رتبه نخست را کسب کند و با ميزان راي 127611 در جايگاه نخست بايستد. چنين اتفاقي باز هم يک اصل مهم را ثابت کرد که ذائقه سوپر استاردوستي مخاطب ايراني را نمي توان از او گرفت . به همين بهانه و لطف مخاطبيني که در اين سنجي شرکت کردند فرصتي پيش آمد تا با ستاره اي که در نظر سنجي ها در جايگاه نخست ايستاد گفت و گو کنيم.

در نظر سنجي روزنامه باني فيلم محمدرضا گلزار رتبه نخست را به دست آورد. از اين انتخاب مردم چه حسي داريد.

بايد درهمين گفتگويي که تقريبا پس از دو سال محقق شده از همه آنها  تشکر کنم . مردم مهربان و دوست داشتني که  لطفشان هميشه شامل حال من شده  و همراه من بودند. همچنين دوست دارم تشکر ويژه اي از گروه گلزاري ها بکنم . بايد بدانند که عاشقانه دوستشان دارم . در ضمن براي همه کساني که در اين نظر سنجي به من راي ندادند هم احترام زيادي قائلم چون من و همکارانم  عضو يک خانواده ايم.

اشاره کرديد اين گفتگو پس از دو سال نيم امکانش فراهم شده است سئوال اساسي من اين است که پس از ساخت ايران ، غيبت طولاني داشتي،  طبيعتا عده اي مي خواهند در مورد غيب شما و حضور نيافتن در آثار سينمايي مطلع شوند .

البته عمر اين غيبت تقريبا بيشتر از يکسال و چند ما ه  نيست . پس از اتمام مجموعه ساخت ايران مدتي آمريکا بودم، سپس رفتم لندن، که در آنجا دوره اي را گذراندم، که سر فرصت راجع به اين دوره صحبت   خواهم کرد. بعد از لندن هم مدتي در کشور امارات بودم. حالا هم که بصورت جدي مشغول خواندن فيلمنامه هايي هستم که به من پيشنهاد شده است.

در آن مقطع در خبرها آمده بود كه قرار است در فيلم مسعود كيميايي بازي كنيد. حتي سر صحنه فيلم «متروپل» هم حاضر شديد؟

ـ زمانيكه پيشنهاد بازي در متروپل مطرح شد تازه به ايران بازگشته بودم. مشغله كاري زيادي داشتم و در نهايت شرايط به گونه‌اي رقم خورد كه نتوانستم در خدمت آقاي كيميايي باشم. اميدوارم روزي افتخار همكاري با ايشان نيز نصيب من شود.

از کشورهاي ديگر هم پيشنهاداتي داشتيد ؟

بله از کشورترکيه و کشورهاي عربي  چند پيشنهاد مهم داشتم. دو تا پيشنهاد هم در آمريکا داشتم. ولي به دلايلي اين پيشنهادها را نپذيرفتم…

 در اين مدت فيلم نامه هم نوشتيد، کار جديدي در دست داريد؟

دارم …  در مدتي که خارج از ايران بودم قصه اي در ذهنم شکل گرفت  که به تدريج تکميلش مي کنم ، داستان مردي است که با داشتن يک پسر و دختر از همسرش جدا شده و مجبور به ترک کشور است …. اين مهاجرت و مشکلاتش در خارج از کشور داستان اين فيلم است ….

تصميم داريد پس از تکميل فيلمنامه  خودتان آن را کارگرداني کنيد؟

نه دوست دارم اين فيلم بازي کنم. راجع به  کارگرداني هميشه از من سئوالاتي مي شود، اما کارگرداني دغدغه من نيست، حضور دوباره درسينما  براي من  خيلي مهم است ،  اما ترجيح مي دهم  يک کار متفاوت و خوبِ سينمايي را شروع کنم که از آن انرژي بگيرم … دوست ندارم اين حرف ها جنبه شعاري به خود بگيرد، اما براي من انرژي گرفتن از مردم پس از اکران موفق يک فيلم بسيار مهم است.

چه ملاکي  در انتخاب فيلمنامه هايي که به شما پيشنهاد مي شود براي شما اهميت داشته است ؟

من اشتباهاتي را در انتخاب هايم  داشته ام و آنها را مي پذيرم. سعي مي کنم  ريسک در حوزه بازيگري را به حداقل برسانم. براي من نام و جايگاه کارگردان  مولفه مهمي در انتخاب کار به شمار مي رود اما رضايت مردم حائز اهميت تر است. در حال حاضر هم اگر هر روز نباشد اما  يک روز در ميان فيلمنامه مي‌خوانم، اما متاسفانه با فيلمنامه ها ارتباط برقرار نمي کنم …

يعني فيلمنامه اي نظر شما را جلب نکرده؟

 تا اين ساعت نه. متاسفانه الان خيلي از فيلم نامه ها  قبل از خواندن قابل پيش‌بيني اند و مردم نيز  بيشتر از بيست دقيقه در سينما  ديدنشان را تحمل نمي کنند.

اين ضعف به جريان تهيه کنندگي بستگي دارد ؟

نمي‌تواند بي ربط باشد. بايد براي فيلمنامه وقت و هزينه کرد. که اين مهم توسط تهيه کننده تسهيل مي شود.

کارگردانان شناخته شده زيادي و علاقه مند بودند  با شما کار کنند. اما اين علاقه مندي در شما وجود دارد که با کارگردانهاي جوان کار کني ؟دليل خاصي دارد ؟

من با کارگردانان با تجربه اي  همچون مرحوم ايرج قادري و آقايان سيروس الوند و فريدون جيراني کار کردم. در جاهايي هم ترجيح دادم با جوانتر ها کار کنم.

راجع به اينکه مردم کمتر سينما مي روند مي خواهي بشتر صحبت کنيم ؟به عنوان بازيگري که مي تواند عاملي براي جذب مخاطب باشيد دليل رو به افول بودن سينما را چه عواملي مي‌دانيد؟

دلايل متعددي دارد که همه ما مي دانيم. ببينيد مردم دسترسي به فيلم هاي روز دنيا را دارند، شبکه هاي ماهواره اي هم هست، گراني و مشکلات اقتصادي هم جاي خود … در مورد سالنهاي سينما هم که سال ها ست کار قابل توجهي نشده است. حالا با اين فيلمنامه ها و فيلمهاي  دم دستي  و سطحي چه توقعي بايد داشت؟ خيلي از کارگردانهاي بزرگي که هميشه فيلم هاي خوبي را  از آنها شاهد بوديم نيز،  واقعاً نمي دانم از تلاش خود کاسته اند يا توقعي که ما از آنها داريم را برآورده نمي کنند، يادم هست من در يک دوره اي آثار اين عزيزان را روزي دوبار مي ديدم.

هميشه عدم حضور شما در برخي آثار سينمايي براي مخاطبان سينما جاي پرسش بوده است ؟

آثاري در کارنامه ام هست که اي کاش تن به حضور در اين فيلم ها نمي دادم. اما اصولا در ميان همه پيشنهادات فيلمي نبوده  که حضور در آن اثر را نپذيرفته باشم و بعدا از عدم حضورم پشيمان باشم.

حتي در مورد عدم حضورت در «عيار 14» پرويز شهبازي ؟

آقاي شهبازي جزء بهترينهاست .غير از همکاري رفاقتي نزديک با ايشان دارم . در آن دوره متاسفانه گرفتاريهاي متعددي داشتم و نتوانستم به  اين پروژه برسم.

دغدغه حضور در فيلم هاي نظير آثار پرويز شهبازي را داري ؟

هيچ بازيگري نيست که نخواهد در چنين آثاري  بازي کند، اما دوست دارم در آثاري حضور پيدا کنم که  رضايت تماشاگر را نيز همراه داشته باشد.

حضورت در مراسم گلريزان دهليز در نوع خودش جالب بود ؟ گفتند ما هيچ وقت زنگ نزديم شخصا دعوت کنيم شما داوطلبانه در اين مراسم حضور پيدا کرديد.

من در همين گفتگو چندين بار از واژه مردم صحبت کردم. اين تعلق خاطر به مردم اصلاً جنبه شعاري ندارد. وظيفه ام حکم مي کرد وارد شوم. جان يک انسان در ميان بود،  فرهنگ سازي براي ترغيب مردم به امور خيريه بخشي از وظيفه بازيگران مردمي است. من سالها مشاورهنري سازمان بهزيستي استان تهران بودم اما  لزومي نديدم  براي انجام امور خير نمايش هاي عجيب و غريب برگزار کنم.

اما ظاهراً دوست نداريد با حضور در چنين مراسم‌هايي خبرساز شويد؟

شما از زوايه ديگري به اين موضوع  نگاه مي کنيد.  طبيعي است رضا گلزار تلاش مي کند  وخيلي علاقه مند به اين جريان و فرهنگ سازي است، اما  عده اي از زاويه ديگري به اين موضوع نگاه مي کنند. آنها تصور مي کنند  من شوء تلويزيوني اجرا مي‌کنم. ترجيح مي دهم تا آنجايي که موثر واقع شوم در اين کمک رساني چراغ خاموش عمل کنم.

اگر فيلمنامه اي با همين مضمون ديه پيشنهاد شود در آن فيلم حضور پيدا مي کني؟

اگر فيلم نامه خوبي باشد چرا که متاسفانه وضعيت سينما خيلي بحراني است. عزيزان فيلمنامه نويس متعهد و صاحب نام  بايد چنين دغدغه هاي مردمي را دستمايه نگارش فيلمنامه هاي مطلوب قرار دهند.

با توجه به دغدغه هاي مردمي ،اشتياق مردم را در نظر مي گيريد يا منويات فيلمساز را؟

همين نظر سنجي باني فيلم مويد نکات بسياري است. نظر سنجي راجع به تعدادي از بازيگراني است که پيش زمينه فعاليتي 15 ساله دارند.  به نظرم خروجي يک دهه فعاليت براي مردم اهميت و اعتبار بيشتري دارد. بنا براين من هر موقع مي خواهم کاري را انتخاب کنم ترجيح دادم سليقه مردم مد نظرم باشد و اين مسئوليتم را نيز سنگين تر کرده است.

چگونه خودت را مماس با سليقه مردم مي کنيد ؟

ما مردم باهوشي داريم، من خودم را در جايگاه مخاطب سينما قرار مي دهم ،مثلا وقتيکه احساس مي کنم مردم با توفيق اجباري همذات پنداري مي کنند انتخاب و حضور در اين فيلم برايم در اولويت قرار مي گيرد. ماداميکه احساس کني با مخاطب باهوشي طرف هستي مي توانيد 50 درصد موفقيت فيلم را حدس بزني .

چرا گلزار در نقش منفي و يا ضد قهرمان حاضر نمي شود پيشنهادات متفاوتي هم به شما شده . آيا به نظر و سليقه مردم  باز مي گردد ؟ 

دقيقاً… خيلي از منتقدان شايد نپذيرند، اما من مستقيم با مردم در ارتباط هستم و مي دانم چه نقش هايي را دوست دارند از من ببيند. دوست دارم نقش هاي متفاوتي را تجربه کنم به شرط اينکه کليت اثر را مردم دوست داشته باشند. اما وقتي نقش خاصي را مردم پس مي زنند چرا بايد چنين کاري را انجام دهم.

ترجيح مي دهيد در کدام گونه کمدي بيشتر حضور پيدا کنيد؟

کمدي  موقعيت. حضور در چنين کمدي هايي به نوعي ريسک به حساب مي آيد. چون موقيعت  کاملا لب مرزي است ؛يا خيلي دوست داشتني مي شود يا خيلي اطواري ؛ ميانه ندارد.کمدي موقعيت را خوب مي شناسم.فيلم هايي  مثل کما ،آتش بس ،توفيق اجباري ،شش بش کارهاي کمدي موقعيتي هستند که من مرز و حفظ  ايجاد تداوم حسي را به خوبي در آثاري از اين دست درک مي کنم و اجرايش برايم هيجان انگيز است.

ماني حقيقي بارها در رسانه هاي اعلام کرد اگرآقاي گلزار تمايل نشان دهد حاضر است «پذيرايي ساده» را دوباره با حضور شما بسازد ،چرا حضور در اين فيلم محقق نشد ؟

من ماني عزيز را خيلي دوست دارم حرفهايي که در مورد باسازي پذيرايي ساده زده است لطفي است که ايشان به بنده دارند. شايد زمينه همکاري ديگري فراهم شود. خاطرم نيست چه اتفاقي پيش آمد که اين همکاري محقق نشد.

قرار است ساخت ايران از شبکه IFILM  پخش شود ،واقعا اين اتفاق بسيارمهمي است که اين سريال از رسانه ملي پخش مي شود اما تا حالا تمايلي نداشتيد که به مديوم تلويزيون نزديک شويد؟

اينجوري نيست که دلم نمي خواسته به تلويزيون نزديک شم، چگونگي اش برايم اهميت داشته است. به هرحال خوشحالم اين سريال از آي فيلم پخش مي شود. من سريال ساخت ايران را  دوست دارم، يکسري از مردم موفق نشدند که اين سريال را ببينند، گروه علاقه مند ديگري  با دقت کمتري ديدند ، چون در شبکه نمايش خانگي به صورت منظم توزيع نشد. در حال حاضر خوشحالم که اين سريال از شبکه IFILM پخش مي شود و مردم مي توانند آن را مرتب ببيند.

خيلي از سوپراستارها اعتقاد دارند که حضور در تلويزيون به شکوه سينمايي و ارزش هاي يک بازيگر  لطمه مي زند .

من اعتقادم اين است هر کاري را اگر به جا انجام بدهي   نه تنها چيزي از تو کم نمي کند بلکه کمک کننده هم خواهد بود.  اما سريالي نبوده که من ببينيم و بگويم اي کاش در آن بازي مي کردم .

حضور در سريال هاي تلويزيوني را با چه شرايطي مي پذيريد ؟

 سريال سازهايي هستند  که مختصات اين مديوم را مي شناسند و کارهايشان را دوست دارم اگر پيشنهادي از اين عزيزان داشته باشم راجع آن فکر ميکنم. البته اگر فيلمنامه اش را دوست داشته باشم کار خواهم کرد .

فكر نمي‌كنم تا به حال فيلم‌هاي شما از تلويزيون پخش شده باشد…

 هيچکدام از فيلمهاي من تا کنون از صدا و سيما پخش نشده است ، اگر هم پخش شده من حضور ذهن ندارم و خاطرم نيست .

يعني پخش سريال ساخت ايران از Ifilm  نخستين انعکاس فعاليت شما به عنوان بازيگر از مديوم تلويزيون است ؟

البته دوبار حضور تلويزيوني داشتم ، يکبار در لحظه سال تحويل بود و يکبار هم در شب شيشه اي.

فکر کنم بازخوردهاي خوبي داشت و جزء پر بيينده ترين‌ها بود…

 شب شيشه اي که در آن حضور داشتم  پر بيننده ترين برنامه اين مجموعه  بود با چهارصد و هشتادو پنج هزار پيامکي که دريافت کرد. طبيعتا پخش سريال ساخت ايران توسط آي فيلم مرا خوشحال مي کند و  به قولي آشتي کنان صدا و سيما با گلزار است!

تفاوت  تجربه سريالي که براي شبکه نمايش خانگي بازي كردي   با حضور در فيلم هاي سينمايي چيست ؟

خيلي متفاوت است . تجربه عجيب و غريبي براي من بود. با آقاي لطيفي کار کردن خيلي لذت بخش است . هر کس با او کار کرده اين موضوع را عنوان مي کند .

راجع به نسل فيلمسازاني که آثارشان بازتاب بين المللي دارد مثل اصغر فرهادي چه نظري داريد ؟

آقاي فرهادي يادآور لحظات شيرين  برافراشته شدن سينماي ايران در سطح جهانند. او تنها کسي است که توانسته چنين افتخار بزرگي براي سينماي ما به ارمغان بياورد. ايشان را خيلي دوست دارم…

با توجه به اينکه فعاليت موسيقيايي بخشي از دغدغه هاي شما به حساب مي آيد کمي در مورد گروه موسيقي ريزار توضيح دهيد و از دورنماي فعاليت هاي اين گروه موسيقي بگوييد .

من يک بند(گروه) موسيقي دارم به اسم ريزار؛ مخفف رضا گلزار است و کنسرتي را با حضور مازيار فلاحي ،امير تبري، سهراب پاکزاد و بابک جهانبخش ترتيب دادم. در کنسرت دوم مازيار فلاحي و  روزبه نعمت الهي حضور داشتند. نخستين کنسرت ما در اريکه ايرانيان و کنسرت دوم در برج ميلاد برگزار شد … در حال حاضر تمرينات موسيقي داريم ،در اين بند درام و پرکاشن مي زنم. در اين دو کنسرت هم درام نواختم . در کنسرت بعدي هم اگر قرار باشد براي گروه ريزار خواننده اي را دعوت کنم ممکن است از ميان سه ساز گيتار ، درام(جاز) يا پرکاشن يکي را انتخاب کنم .

مازيار فلاحي و بابک جهانبخش با بند شما معرفي شدند ؟امکان دارد خواننده اي ديگري را با اين بند معرفي کني ؟

مازيار و بابک پيش از همکاري با ريزار  فعاليت هاي موسيقي داشته اند اما فلاحي اولين و دومين کنسرت خودش را با گروه ريزار اجرا کرده است. مازيار دوست خوبي است ، منم خيلي دوستش دارم. اگر خواننده اي را پيدا کنم و مردم استقبال مي کنند، حتما از آنان دعوت خواهم کرد.

فعاليت‌هاي ديگري هم داريد؟

من درکنار فعاليت بازيگري در سينما، موسيقي هم کار مي کنم، در ضمن قصد دارم با در حيطه سينما با همراهي يک گروه اقتصادي كه زير نظر من فعاليت مي‌كنند موسسه فرهنگي براي توليد آثار فرهنگي راه بياندازم. اميدوارم اتفاقات خوبي که در اين کشور در حال افتادن است شامل حال سينما هم بشود.

حرف آخر…

ـ از روزنامه باني فيلم تشكر مي‌كنم كه در اين مدت رأي گيري كار طاقت فرسايي انجام داد و توانست با حوصله اين نظرسنجي را به سرانجام برساند. ضمن اينكه در پايان از دوستاني چون برديا گلزار، عليرضا شمس، حميدرضا حسيني، اميرحسين فرزانه، دكتر فرزين سركارات و دكتر ناصر تشكر مي‌كنم كه همواره در كنارم بودند.




35 دیدگاه


  1.    amir - 13/09/29

    عـــــــــــــــــــــــــــــــاشقتم…

  2.    satare44 - 13/09/29

    ممنون فلورا جون :*
    مثل همیشه یه مصاحبه جنجالی \:D/ .مخصوصااینکه اولین مصا حبه ای باشه که همون روز انتشار بخونیش \:D/ >:D<
    6دور توی روزنامه بانی فیلم و6دورم اینجا از روش خوندم :-D :-D

    • editor4
         editor4 - 13/09/29

      من از صبح تا حالا چند بار مرورش کردم.امروز روزنامه کمیاب شده بود.خود کیوسکیا مونده بودن

      •     - 13/09/29

        خوبه شماروزنامه رودیدین….واسه ماهاکه اصلاروزنامه اش منتشرنشد!

  3.    asal mashreghi - 13/09/29

    vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyv aaaaalllliii bod merccccc bacheha :-X

  4.    pariya - 13/09/29

    عالی بود \M/ \M/
    خیلی خوشحال شدم وقتی مصاحبه رو دیدم :) :)
    ممنونم فلورا جون :* :*

  5. Fard Roxana
       Fard Roxana - 13/09/29

    لطف مردم شامل حال من شده :-D :-D :-D :-D
    به خدااااااااااا الان اشک تو چشام جمع شده الان کم مونده گریم بگیره از خوشحالی اصلا باورم نمیشه

    • editor4
         editor4 - 13/09/29

      الهی می بینین تشکر ویزه از ما گلزاریا کرده. چقد گله این مرد.

  6. Fard Roxana
       Fard Roxana - 13/09/29

    3 بار خوندمش

  7.    فرناز(نيكا) - 13/09/29

    واااااي من از صبح حواسم به مصاحبه بود اصلا هيچي نفمهيدم توازمايشگاه وااااي عاشقتم رضا❤❤

  8.    فرناز(نيكا) - 13/09/29

    وااااي من فداي تشكرت. عجقم❤

  9.    sepide - 13/09/29

    in rozname az sob az dastam nayoftade

  10.     - 13/09/29

    مرسی فلورای عزیزمممم….عالی بودمصاحبه ممنون از محمدرضای عزیز!!!!

  11.     - 13/09/29

    مصاحبه عالی بود مثل همیشه
    صبح ساعت 7 خریدمش بردم تو اتوبوس وااااااااااای خیلی حس خوبی بود
    خیلی وقت بود این حسو نداشتم،امروز بعد از مدتها روزنامه خریدم
    خدایاااااااا شکرت

  12.    satare44 - 13/09/29

    به flora.sh:دقیقا توشهر ماهم همین طوری بود.قبلش وقتی میرفتم روزنامه یا مجله میخریدم 4تاهم اضافه تر روش میدادن. امروزرفتم روزنامه بخرم بعد از گشتن 6تا روزنامه فروشی وشنیدن 12بارکلمه (تموم شده) اخرسر که به هفتمی رسیدم انقدر وایسادم التماس کردم که بالاخره 1دونه بهم داد :-D

  13.    محیا بانو - 13/09/29

    دوستای گلم اگه واقعا میخاید نشون بدید که گلزاری هستید برید به این لینک و تو قسمت کامنت از ایشون دفاع کنید چون توی سایت برترین ها دشمن زیاد دارن و هر چی از دهنشون در میاد میگن ولی دیگه نمیدونن که شما ها همیشه از ایشون دفاع میکنید :-X

    • site editor
         site editor - 13/09/29

      هانی لینکی که اینجا نیست…بعدم اصن جواب به همچین آدمایی ندیم بهتره…بخــدا…فقط اصاب خودمون خورد میشه…اونام که طبق معمول نمیفهمن…

      •     - 13/09/29

        دقیقا! اعصابمون روفقط خوردمی کنند! جوابشونوندیم بیشترحرصشون درمیاد….بابابه مانمیخورن آخه! :-D

  14. site editor
       site editor - 13/09/29

    =P~
    اگه نمیدونستم این مصاحبه مال رضاس و میخوندمش بازم میفهمیدم که مال کیه.
    بس که مودبانه صحبت میکنه همیشه. O:) ..عزیزم… :-X
    راستی تفاوت اساسی رو حس کردین با مصاحبه های قبلیش؟؟؟ :-??
    با تشکر از مردم عزیزم که لطفشون همیشه شامل حال من شده رو به جای آخر اول گفته… :-D
    بازم متشکر که از ما هم تشکر ویژه کردین… ^:)^
    راستی. L-) ..توی لندن ینی چه دوره ای رو گذرونده؟؟؟ 8-> ای بابا.. X( .فوضولی آدمو تحریک میکنه. ~X( ..خب همینجا میگفتی دیگه. :-S ..
    واااااااااای تو دبی فیلمنامه مینوشته. =P~ ..ایـــــــول. =D&AMP;GT; ..چقدم جالبه. \:D/ ..فک کنین رضا بابا بشه. ;)) ..من که بی نهایت منتظرم که ساخته بشه… <:-P 8->
    خوشحالم که نمیخواد به سمت کارگردانی بره. :) ..بابا رضا به کارگردان نمیخوره آخه… :-D
    ما مردم باهوشی داریم. :&AMP;GT; ..اینم همیشه میگه ها. :-D ..من از شب شیشه ای یادمه که عین همین جمله رو گفت… ;;)
    طبق معمولم که همه رو دوس داره. :"&GT; ..دیگه کاریشم نمیشه کرد… :-D
    مرســـــــــــی فلورای عزیــــــزم. :* ..بسی دلم تنگیده واست… :-X

    • site editor
         site editor - 13/09/29

      راستی این عکسشم خیلی نمکیه ها… :-X شاید اگه از یه زاویه دیگه میگرفتن باز میرف تو قلبم… ;))

  15.    رؤیا - 13/09/29

    ممنون فلورا جان،
    راستی با فرزین سرکارات چکار داشته؟؟ جراح زیبایی!! دوستش بوده یعنی؟؟ همون شوهر شیلا خداداده دیگه درسته؟؟

  16.    behnaz - 13/09/30

    وایییییییییی ممنون فلورا جون از خبر رسانی ات عزیزم با بت مصاحبه رضای گلم
    وایییییییییی واقعااااااااا چقدر متواضع و فورتن البته رضای گلم همیشه اینطوری بوده ایوللللللللللل مرسیییییییییییییی
    عاشقتم
    ممنون عزیزم

  17.    درین - 13/09/30

    عاشقتم خیلی زیاد.الان انرژی مثبت داره منو تجزیه میکنه.از خوشحالی میخوام برم یه جا فریاد بزنم عاشقتم و خالی شم.راستی دیشب خواب رضا رو دیدم چه جالب با اتفاقات خوبی همراه بوده خدا رو شکر.

  18.    Elahe - 13/09/30

    مرسی فلورا جون…مصاحبه بی نظــــــــــــــــــــــــیرهههه…خعلی دوسش دارم…عزیــــــــــــــــــــــزم…تشکر از گروه گلزاریااااااا هی وای من ینی من روانی این کاراشم…ما مردم باهوشی داریم آقای رشیدپور…فک کنم به این نکته خیلی اعتقاد داره ها تو شب شیشه ایم گفت…من همیشه این حرفوازش شنیدم…دوره؟تولندن؟ینی چی میتونه باشه؟…
    واییییی آخ جوووووون فیلمنامه مینوشتههه چقدر عـــــــــــــــــالی…ای کلک رو نمیکنه ها…
    به نظر من خیلی حرفای قشنگ و منطقی ای زده…آورین آورین
    بچه ها من یه چیزیو نفهمیدم…ینی الان دارن آماده میشن واسه کنسرت؟؟؟؟؟؟با مازیار و بابک؟؟؟؟؟ینی میشه من سه اسطوره ی زندگیمو یه ا باهم ببینم؟؟؟؟ :-O من و این همه شانس؟من و این همه خوشبختی؟محــــــــــــــــــــــــاله… :-O :-O :-O
    آخی من طرف مردم ایستاده ام…مام طرف شما ایستاده ایم مستر سوپراستااااااااررر…
    درکل من بسی حال کردم با این مصاحبه و حرفای خوووب رضا خان گلزار… :*

    • editor4
         editor4 - 13/09/30

      خواهش گلم.گفت شاید یه روزی دوباره کنسرت گروه ریزار بذاره و گیتار درام یا پرکاشن بنوازه.

  19.    Elahe - 13/09/30

    میگم دقت کردین همه رو دوست داره…آخـــــــــــــــــــــــــــــی…خیلی مهربونهههههههه… :* =D&AMP;GT;

  20.    Hiva - 13/09/30

    =D&AMP;GT; =D&AMP;GT; =D&AMP;GT; =D&AMP;GT; =D&AMP;GT; =D&AMP;GT; =D&AMP;GT; =D&AMP;GT; ممنون :-BD

  21.    Elahe - 13/10/01

    ای بابا فلورا جون من واقعا درعجبم این یه روزی کی فرا میرسد؟…بابا دق کردیم

  22. golriz anahita
       golriz anahita - 13/10/05

    مرسی فلورا جوووووون . عاشقشم از اینکه اگه حتی اسمش هم نمیاوردی معلوم بود با کی مصاحبه شده . :) به خاطره اینکه این بچه انقدر مودبه . :-X بازم ازت تشکر میکنم . من که از خوندنش لذت بردم ( بگو کی لذت نبرده ) :-X :-BD

  23. golriz anahita
       golriz anahita - 13/10/05

    اینم حرفیه عشقم .

  24. golriz anahita
       golriz anahita - 13/10/05

    B-) 3 ساعته رفتم تو بر موهاش . وااااااااااااااای که چقده بهش میاد :-X . نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-BD

    • site editor
         site editor - 13/10/05

      ;;) همیشه همینطور نمکی و مامانه… :-D

    •     - 13/10/05

      یله عزیزم….بی نظیره….من این مدل موخیلی دوست داشتم که محمدرضاهم موهاش اینجوری کنه….بعددیدم واسه مصاحبه که چقدرم زیباشده!!!! :)


نظر شما چیه ؟


کد امنیتی *


نظرات شما بعد از تایید در سایت نشان داده می شود.
۱- در دیدگاه های خود از کلمات زشت یا رکیک استفاده نکنید!
۲- لینک و تبلیغ دیگر سایتها (هر لینکی) در دیدگاه ها، حذف میشود.
۳- لطفا در صورت امکان دیدگاهتان را در بخش مربوطه بنویسید.
۴- از گذاشتن مطالب نامربوط شبیه به جوک، طالع بینی و شعر در دیدگاه ها خودداری کنید.
5- سوالات شخصی از نویسنده یا کاربران فقط با رضایت خودشان پاسخ داده می شود.
در صورت رعایت نکردن موارد بالا حق این را داریم که دیدگاهتان را منتشر نکنیم!
دوستانی که با نام کاربری خود وارد سایت شدند نیازی به وارد کردن ایمیل در بخش نظرات ندارند
و باقی دوستان باید ایمیل خود را وارد کنند تا نظرشان ثبت شود.
برای ثبت نام در سایت از این لینک استفاده کنید.