بالاخره شب مهمانی «شام مهمان محمدرضا گلزار باشید» فرا رسید.
عصر پنج شنبه، ۲۹ دی ماه ۹۴ بود که شب موعود برای برندگان مسابقه گام باتلر و صرف شام با محمدرضا گلزار فرا رسید.
قرار بر این بود، مهمانی از ساعت ۷ تا ۱۱ شب در یکی از رستوران های هتل پارسیان آزادی برگزار شود.
یکی از شگفتانه های این مراسم سبز نشدن دوستان گلزاری و مهمانان جشن بود.
چرا !؟؟؟
چون با کمال ناباوری محمدرضا گلزار حدود ساعت ۸ شب خودشون رو به محل جشن رساندند و این خودش یک سوپرایز بود.
اصن مگه داریم ؟؟؟!!!
بله جای تعجب ندارد که پیاده شدن از ماشین همانا و در محاصره دوستداران قرار گرفتن هم همانا .
اکثر کسانی که از محل برگزاری جشن مطلع شده بودند جلوی درب هتل به انتظار ایستاده بودند و با آمدن سوپراستار شروع به گرفتن عکس یادگاری، سلفی و امضا کردند.
محمدرضا گلزار مهربان با کمال آرامش ،محبت تک تکشون را پاسخ گفت و از تمامی افرادی که آمده بودند تشکر کرد و در ادامه به خاطر محدود بودن ظرفیت رستوران عذر خواست و قول داد در مسابقات بعدی تعداد بیشتری را پذیرا باشند.
با توجه به شیشه ای بودن رستوران مهمانان هتل هم از حضور رضا گلزار در محوطه مطلع شده و برای استقبال از او به لابی هتل آمدند تا به او خیر مقدم بگویند.
کمی بعد محمدرضا گلزار وارد سالن رستوران شد و با تمامی حضار سلام و احوال پرسی کرد.
می شود حدس زد که همه به دورش حلقه زدند و شروع به گرفتن عکس و امضا کردند.
در همین لحظات اولین دور پذیرایی هم انجام می شد و در کمال تعجب باید مدام از حضار درخواست می شد لطفا پیش غذایتان را هم میل کنید ولی انگاری کسی گرسنه نبود …
بعد از صرف پیش غذا باز هم حضار تحملشان تمام شد و به دور رضا گلزار حلقه زده و شروع به صحبت کردند که او خبر از دو سوپرایز مهم کاری در اواخر هفته آینده داد.
بازار ۲۰ سوالی گرم شده بود هر کسی چیزی می گفت که از لابلای حدسیات معلوم شد سوپرایز اول مربوط به پوشاک و سوپرایز دوم مربوط به یک کار اینترنشنال است.
بار دیگر مسئولین از مدعوین خواستند که به سر جای خود بازگردند.
بعد از صرف شام نوبت به اهدا جوایز رسید، طبق روال اسامی برندگان از آخر به اول خوانده شد و تک تک بر روی سن رفتند و جوایز خود را از دست تک ستاره عزیزمان محمدرضا گلزار گرفتند.
جذاب ترین قسمت اهدا جوایز ، تندیسی بود که به برندگان اهدا می شد این تندیس که شمایلی از ماکت رضا گلزار بود که خود او دارد با آن سلفی می گیرد .
بعد ار اهدا جوایز و انداختن عکس نوبت به قدردانی از خود سفیر بهداشت دهان و دندان رسید و شرکت گام باتلر به رسم تشکر و سپاس هدیه ای همراه با یک تندیس به محمدرضا گلزار عزیز تقدیم کرد.
درمیان تشویق های بی امان حضار محمدرضا گلزار رو به همه کرد و گفت عاشقانه دوستان دارم و همیشه در کنارتان خواهم ماند.
بعد هم بچه های تی وی پلاس فرصت را غنیمت شمردند و یک مصاحبه کوتاه با او انجام دادند و قول دادند هرچه زودتر این مصاحبه را بر روی سایت تی وی پلاس بگذارند.
در بخش پایانی جشن هم کیک بزرگی که آرم G.U.M بر روی آن طراحی شده بود توسط گلزار برش زده شد.
تقریبا از ساعت ۱۱ شب چند دقیقه ای گذشته بود که ستاره ناقلا با یک حرکت زیرکانه و حرفه ای مراسم را ترک کردند.
به این ترتیب با رفتن رضا گلزار تعدادی از مهمانان با چشمانی اشک آلود و دستانی پر از هدایا و گل که به خیال خود برای زمان مناسبی گذاشته بودند که به او بدهند رستوران را ترک کردند و عده ای دیگر هم ترجیح دادند دسر را نیز نوش جان کنند و بعد بروند، شاید هم هنوز امید داشتند که ستاره شان باز گردد و ضیافت ادامه داشته باشد.
پ.ن: سعی کردم چیری از قلم نندازم ، دیگه ببخشید به یاد آوردن همه جزئیات کمی مشکل است.
برای دیدن باقی عکس ها مراسم به اینجا و اینجا بروید.
عالی بود سپید
ممنون
واییییی عالی بود سپیده جان
بسیار دقیق و کامل
خواهش عزیزم ببخشید دیگه کم و کسری داشت
وای چقد عالی ایکاش میشد منم ببینم دوری راه خیلی بده مگه میشه مگه داریممممم بهترین سوپراستاررررر
ایجانم به امید خدا دفغه های اینده عزیزم
آخ جووون سورپرایز،مرسی سپیده جان
خواهش عزیزم
وای خدای من کاش بمنم آدرس میدادن منم میومدم….خوش به حال برندگان و کسایی که اون شب اونجا بودن…
ایجان دلم انشالله دفعه های بعدی عزیزم
عالی بود سپیده جان.مرسیییی
مرسی بارانم
عالی بود ممنون…کلی ذوقیدم که اینم گزارش داشت!!گزارشا بیشتر وقتا از عکسا هم جذاب ترن!!
عزیزم خوشحالم که دوست داشتی
مرسی سپیده
عجب گزارش توپی نوشتی عزیزم


ولی جای من و بقیه خیلی اون جا خالی بوددددددددد
ممنون عزیزم
خیلی عزیزم جای تک تک دوستان خالی بود واقعا
مرسی سپید جان
خواهش عزیز دلم
سلام شما قرار بود قد گلزار رو ازش بپرسید.پرسیدید؟؟؟؟؟؟