اکران مجدد فیلم «سلام بمبئی» با دوبله فارسی

۱۵ دی ۱۳۹۵

فیلم «سلام بمبئی» با دوبله‌ی فارسی هم اکران می‌شود.

به گزارش ایسنا، فیلم «سلام بمبئی» به کارگردانی قربان محمدپور از مدتی قبل بر پرده‌ی سینماها به نمایش درآمده، قرار است به زودی نسخه‌ی دوبله شده‌ی آن به زبان فارسی هم به نمایش درآید.

reza golzar - hello mumbai

چنگیز جلیلوند یکی از دوبلورهای قدیمی کشور که سابقه‌ی دوبله‌ی فیلم‌های هندی از جمله «شعله» را هم دارد و نقش«دلمندرا» را دوبله کرده، مدیریت دوبله‌ی این فیلم سینمایی را بر عهده دارد.

به این ترتیب قرار است «سلام بمبئی» از اول بهمن‌ماه با دوبله‌ی فارسی دوباره اکران شود.

«سلام بمبئی» به تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی و کارگردانی قربان محمدپور با حضور محمدرضا گلزار و بنیامین بهادری به عنوان چهره‌های ایرانی و دیا میرزا و گلشن گروور بازیگران هندی، تجربه مشترک سینمای ایران و هند محسوب می‌شود.

دیا میرزا بازیگر نقش اصلی زن «سلام بمبئی» در مدت فعالیتش در سینمای بالیوود، افتخارات کسب کرده است و به عنوان چهره‌ مطرح سینمای بالیوود شناخته می‌شود.

بنیامین بهادری نیز که تجربه بازیگری در این فیلم را داشته، دو ترانه‌ی ایرانی و هندی این فیلم سینمایی را خوانده است.

فیلم «سلام بمبئی» ملودرامی عاشقانه است و داستان آشنایی یک دختر هندی و یک پسر ایرانی را روایت می‌کند که هر دو دانشجوی پزشکی هستند و درگیر اتفاقات پیچیده‌ای می‌شوند.

 




نظر شما چیه ؟


کد امنیتی *


نظرات شما بعد از تایید در سایت نشان داده می شود.
۱- در دیدگاه های خود از کلمات زشت یا رکیک استفاده نکنید!
۲- لینک و تبلیغ دیگر سایتها (هر لینکی) در دیدگاه ها، حذف میشود.
۳- لطفا در صورت امکان دیدگاهتان را در بخش مربوطه بنویسید.
۴- از گذاشتن مطالب نامربوط شبیه به جوک، طالع بینی و شعر در دیدگاه ها خودداری کنید.
5- سوالات شخصی از نویسنده یا کاربران فقط با رضایت خودشان پاسخ داده می شود.
در صورت رعایت نکردن موارد بالا حق این را داریم که دیدگاهتان را منتشر نکنیم!
دوستانی که با نام کاربری خود وارد سایت شدند نیازی به وارد کردن ایمیل در بخش نظرات ندارند
و باقی دوستان باید ایمیل خود را وارد کنند تا نظرشان ثبت شود.
برای ثبت نام در سایت از این لینک استفاده کنید.