۹۶/۲/۱۰
تهیه کننده فیلم از اکران فیلم سینمایی «مادر قلب اتمی» بعد از سه سال توقیف در نیمه نخست امسال خبر داد.
سید امیر سیدزاده با انتقاد به کیفیت برگزاری سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر به خبرنگار فرهنگی پانا گفت: جشنواره های بین المللی باید نمادهای بین المللی را در خود داشته باشند. برای مثال بازارهای بین المللی فیلم مبتنی بر عرضه و تقاضای آثار به طور همزمان هستند. اما در جشنواره جهانی فیلم فجر بیشتر معرفی یک طرفه آثار ایرانی صورت گرفت. در حالی که سینمای دنیا دارد به سمت تولید مشترک فیلم می رود و راه برونرفت سینمای ایران از ورشکستگی نیز در همین دو طرفه و متقابل بودن بازار فیلم است.
وی افزود: متاسفانه در بازار فیلم راهنمایانی که بتوانند سینماگران خارجی را هدایت کنند هم وجود نداشت. و انگار جشنواره جهانی فیلم فجر بیشتر یک نمایشگاه داخلی است.
سید زاده درباره زمان اکران فیلم سینمایی «مادر قلب اتمی» نیز توضیح داد: امیدوارم این فیلم در نیمه اول سال ۹۶ بتواند اکران شود. این فیلم می توانست در بسیاری جاها پخش شود. اما به دلیل تبعیت از ارزش های کشورم و با وجود ناملایماتی که تاکنون تحمل کردم، تا امروز آن را در آرشیو نگه داشتم. در حالی که می توانستم آن را برای پخش در اختیار شبکه های ماهواره ای بگذارم و تعداد مخاطبانش افزایش یابد.
وی درباره مغایر بودن خط قرمزهای سینما ایران با سینمای جهان خاطر نشان کرد: متاسفانه خط قرمزهای تعریف شده در ایران هم مغایر با بسیاری از کشورها حتی کشورهای جهان سوم نیز هست. البته بخشی از این خط قرمزها وابسته به تقیدات دینی و اعتقادی ماست که ما هم به آن باور داریم و می خواهیم در سینما حفظش کنیم. اما این که در سینما حرفی بزنیم و ادعا شود به جامعه پزشکی توهین شده است یا حرف سیاسی است، احمقانه به نظر می رسد. سینماگران دنیا در حال حاضر فهمیده اند سکس و خشونت دیگر جذابیتی برای نمایش ندارد و سینمای غرب نیز به سراغ موضوعاتی مثل دفاع از حقوق کودکان، شهروندان و زنان، سینمای دراماتیک و شکل گیری درام عاشقانه در دل آن، مهاجرت های غیر قانونی و مسائل روز اجتماعی رفته است.
این تهیه کننده با بیان این که سینماگران خود خط قرمزها را می شناسند، ادامه داد: من به عنوان یک فیلمساز و سینماگر ایرانی خودم بر این که امکان نمایش برخی چیزها در سینمای ایران وجود ندارد، واقف هستم. متاسفانه کج سلیقگی ها و محدودیت ها در سینما به هنرمندان آسیب می زند. فیلم «آمین خواهیم گفت» از سال ۸۹ به مدت ۵ سال به دلیل این که سر دختر قصه تراشیده شده است، توقیف بود و بعد از اکران آن ضرر زیادی کردیم. از طرفی یک فیلم ممکن است تاریخ مصرفی داشته باشد و به اصطلاح نمایش آن بعد از چند سال بیات شود. حال مسئول این اتفاقات چه کسانی هستند؟! جالب است بدانید آمین خواهیم گفت در نهایت با فتوای علمای قم مجوز اکران گرفت. اما آیا همان ۵ سال گذشته آن ها نمی توانستند دستور به نمایش این اثر بدهند؟!
نظر شما چیه ؟
نظرات شما بعد از تایید در سایت نشان داده می شود.
۱- در دیدگاه های خود از کلمات زشت یا رکیک استفاده نکنید!
۲- لینک و تبلیغ دیگر سایتها (هر لینکی) در دیدگاه ها، حذف میشود.
۳- لطفا در صورت امکان دیدگاهتان را در بخش مربوطه بنویسید.
۴- از گذاشتن مطالب نامربوط شبیه به جوک، طالع بینی و شعر در دیدگاه ها خودداری کنید.
5- سوالات شخصی از نویسنده یا کاربران فقط با رضایت خودشان پاسخ داده می شود.
در صورت رعایت نکردن موارد بالا حق این را داریم که دیدگاهتان را منتشر نکنیم!
دوستانی که با نام کاربری خود وارد سایت شدند نیازی به وارد کردن ایمیل در بخش نظرات ندارند
و باقی دوستان باید ایمیل خود را وارد کنند تا نظرشان ثبت شود.
برای ثبت نام در سایت از این لینک استفاده کنید.